De Zomer Op Tafel Zomerse Wraps
Reza maakt speciaal vandaag voor De Zomer Op Tafel, zomerse wraps! Deze wraps zijn heerlijk als lunch en met wat extra toppings zijn ze ook ideaal om 's avonds te eten. Het recept is niet ingewikkeld en super snel gemaakt. Wil jij verantwoord en lekker eten? En houd je daarnaast ook nog van een snelle bereiding? Dan moet je zeker deze wraps proberen! Voeg naast de wraps nog wat proteïne chips toe in de smaak barbecue of sour cream & onion voor een crispy bite! Enjoy!
Dit heb je nodig De Zomer Op Tafel Zomerse Wraps (4 personen)
- 150 gram eiwit
- 1 portie F1 Hartig champignon en kruiden
- 1 portie beta heart
- 2 theelepels pesto
- 1 eetlepel water
- Voor de toppings:
- Avocado slices
- Paprika
- Kip filet
- Feta
Voedingswaarden (Onderstaande is per wrap (zonder toppings))
- 54 kcal
- 7 gram proteïne
- 6 gram vezels
- 2 gram vet
- 2 gram koolhydraten
Recept
Doe de eiwitten in een kom en voeg de F1 Hartige maaltijd, de beta heart, de pesto en het water toe. Klop goed. Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag voor op middelhoog vuur en bak één wrap tegelijk. Om de wraps te bakken doe je wat olijfolie op een stuk opgevouwen keukenpapier en vet je de pan in. Schep of schep een kwart van het wrapmengsel erin en spreid het mengsel met de achterkant van 2 soeplepels of eetlepels uit tot het ongeveer 20 centimeter in doorsnee is. Bak tot de onderkant goudbruin is, ongeveer 1-2 minuten, draai dan om en bak aan de andere kant. Herhaal met het resterende mengsel. Deze wraps zijn heerlijk warm of op kamertemperatuur geserveerd met geroosterde paprika, pesto, kaas, rucola, kipfilet of wat je maar wilt!
Gerelateerd
Alle artikelenHerbalife Scotch eggs
Probeer deze eiwitrijke Scotch eggs eens, die zowel vegetarisch als Glutenvrij zijn dit Paasweekend! Deze overheerlijke traktaties moeten met mate gegeten worden en als onderdeel van een goed uitgebalanceerd dieet.
Overheerlijk verantwoorde deegpakketjes met paddenstoelen vulling
Weer een heerlijk recept voor in het weekend. Deze week dagen we jou uit om deegpakketjes met paddenstoelen vulling te maken!
25 oktober pastadag! Ontdek deze overheerlijke pasta!
Vandaag is het pastadag! Met deze heerlijke #tomaat #aspergepasta tover je een fantastische pasta op tafel! Mocht het geen seizoen zijn voor witte asperges dan kun je ze vervangen voor groene asperges. Wil je de pasta vervangen voor een meer verantwoorde variant? Probeer dan eens de courget vorm genaamd courghetti!